De BV structuur van onze groep wordt momenteel vereenvoudigd, hetgeen ook consequenties heeft voor de verschillende pensioenregelingen binnen de groep. Een complexe materie waarbij we

Lees verder >

Uitkeringsfase pensioen

Bent u al met pensioen en krijgt u pensioenuitkeringen vanuit uw eigen BV? Of wellicht gaat u binnenkort met pensioen…

Tot 2020 had u alternatieve mogelijkheden om uw pensioen in eigen beheer af te wikkelen. Heeft uw uw pensioen in eigen beheer omgezet in een oudedagsverplichting? Wij weten raad…

Wist u dat u de oudedagsverplichting kunt omzetten in een lijfrente? Met deze omzetting, kunt u de verplichting uit uw BV krijgen. Daarna kan de BV eventueel worden opgeruimd.

De Belastingdienst is scherp op het eigen beheer pensioen van de DGA. Een kleine misstap kan grote gevolgen voor u hebben. Bij Next Level Pensioenadvies helpen wij u bij de uitvoering van uw pensioen in eigen beheer, ook in de uitkeringsfase.

Wij zorgen dat uw pensioen netjes volgens de regels wordt uitgevoerd. Onze pensioenfiscalist overlegt regelmatig met de belastingdienst en is daardoor op de hoogte van alle ins & outs. Wij informeren over de betalingen en de indexatie van uw pensioen.

Samen met onze netwerkpartners kunnen wij alle zaken rondom uw pensioen BV regelen. U heeft er werkelijk geen omkijken meer naar. Dat noemen wij bij Next Level Pensioenadvies ontzorgen!

JA, IK WIL MEER WETEN OVER DE UITVOERING VAN MIJN PENSIOEN…