Via een kennis ben ik in contact gekomen met Next Level Pensioenadvies in Den Haag. Ik ben ZZP ‘er en wilde graag onafhankelijk advies/check op

Lees verder >

Pensioen voor DGA / Ondernemer

Of u nu een DGA bent of ondernemer, u wilt uw pensioen goed geregeld hebben. Of het nu gaat om de afwikkeling van een pensioen in eigen beheer, pensioen voor de ondernemer of om een pensioenverzekering, Next Level Pensioenadvies uit Den Haag is uw partner in pensioen.

“DGA en ondernemer, hoe regelt ú uw pensioen?”

Next Level Pensioenadvies ontzorgt, wij adviseren en begeleiden zodat ú later een appeltje voor de dorst heeft. In ons advies betrekken we óók uw privésituatie. Tevens signaleren wij risico’s en sturen bij zodat u het pensioen kunt hebben wat u voor ogen heeft.

Omdat wij net als u ondernemer zijn, begrijpen wij uw belangen en wensen. Daardoor kunnen wij ons goed in u verplaatsen. Met Next Level krijgt u een door de wol geverfde pensioenadviseur. Een adviseur die een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel heeft staan. U kort en bondig informeert, maatwerk levert, u met raad en daad terzijde staat.

Heeft u een pensioen in eigen beheer? laat uw dossier eens reviewen door een ervaren specialist, u wordt er zeker wijzer van!

JA, IK WIL CONTACT MET EEN PENSIOENADVISEUR…