Voor mijn pensioen voor mij als ZZP-er heb ik een afspraak met een pensioenadviseur van Next Level Pensioenadvies in Den Haag. Van tevoren wordt gevraagd

Lees verder >

DGA pensioenberekening

Heeft u een pensioen in eigen beheer en is er een berekening van de pensioenvoorziening nodig?

Er zijn veel partijen die voor u een DGA pensioenberekening kunnen uitvoeren, maar bij Next Level Pensioenadvies gaan we een stapje verder: Behalve dat wij snel en zorgvuldig alle voorkomende pensioenberekeningen maken, geven wij u óók een update over de stand van zaken en eventuele aandachtspunten.

U krijgt bij ons standaard de fiscale én de commerciële pensioenberekening, zonder meerkosten. Bij de pensioenberekening krijgt u tevens een beknopt overzicht met daarin de belangrijkste gegevens van uw pensioen in eigen beheer.

Pensioenberekening en update

Dit kunt u van onze DGA pensioen update verwachten:

  • Analyse van uw pensioenregeling
  • Informatie over de actuele stand van zaken en eventuele aandachtspunten
  • Informatie over de opbouw van uw ouderdomspensioen, het reële partnerpensioen, de fiscale lasten en het benodigde pensioenkapitaal
  • Signalering van eventuele risico’s en manieren om deze te beperken

Second opinion pensioen

Weet u niet zeker of uw pensioendossier op orde is? Schroom dan niet om onze hulp te vragen. Wij stellen onze expertise graag beschikbaar.
lees verder…

Actueel

De fiscale wetgeving is weer gewijzigd, pensioen opbouwen in eigen beheer mag niet meer. Dit is een goed moment om even stil te staan bij het pensioen. Kan het pensioen in eigen beheer blijven bestaan of bent u beter af met een oudedagsverplichting? Zit u nog op het juiste spoor? loopt u geen onnodige risico’s?

JA, IK WIL MEER WETEN OVER MIJN PENSIOENBEREKENING…