Next Level Pensioenadvies is een prettig adviesbureau. De pensioenadviseur is deskundig, maar vooral persoonlijk betrokken. Mijn pensioenadviseur Bas Kortenbach heeft zich écht in onze situatie

Lees verder >

Inkomensverzekering

Naast het opbouwen van een ouderdomspensioen, zijn voor u als ondernemer ook andere zaken belangrijk. Zo wilt u natuurlijk dat uw partner goed verzorgd achterblijft, indien u komt te overlijden. Ook wilt u verzekerd zijn van inkomsten wanneer u onverhoopt arbeidsongeschikt zou raken.

“Hoe heeft u uw inkomensverzekering geregeld?”

Inkomensverzekering geeft zekerheid

Bij Next Level Pensioenadvies adviseren wij u over het treffen van de juiste voorzieningen bij overlijden en arbeidsongeschiktheid; voorzieningen die u rust en zekerheid geven. Door de overheid wordt weinig voor u geregeld.

Een inkomen bij arbeidsongeschiktheid zult u zelf moeten regelen. Wij helpen u daarbij.

Stap voor stap naar een verzekerd inkomen

Wij hanteren een gefaseerde aanpak: Na inventarisatie van uw wensen gaan wij op zoek naar passende oplossingen. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden met u en adviseren over de opties.

Besluit u dat u een inkomensverzekering wilt? Dan gaan wij op zoeken naar de beste aanbieder. Wij begeleiden u bij de aanvraag en controleren de polis die door de verzekeringsmaatschappij afgegeven is. Zo zijn we er zeker van dat u het product krijgt dat u wilt.

JA, IK WIL MEER WETEN OVER EEN INKOMENSVERZEKERING…