Next Level Pensioenadvies is een prettig adviesbureau. De pensioenadviseur is deskundig, maar vooral persoonlijk betrokken. Mijn pensioenadviseur Bas Kortenbach heeft zich écht in onze situatie

Lees verder >

Berekening echtscheiding

Bij het maken van pensioenafspraken bij een echtscheiding is het belangrijk dat u de gevolgen kunt inschatten. Er zijn veel mogelijkheden om de verdeling van uw pensioen te regelen. Elk met voor- en nadelen. Wij van Next Level Pensioenadvies kunnen inzicht geven in de verschillende opties.

Wij laten u precies zien wat de verschillende mogelijkheden voor u en uw (toekomstig) ex-partner kunnen betekenen. Als specialist op het gebied van pensioen in eigen beheer kunnen wij ook voor ondernemer en DGA berekenen wat de gevolgen van een echtscheiding zijn.

Bij zo’n eigen beheer pensioenberekening gaat het vaak om de ‘werkelijke waarde’ van het pensioen en daar kun je verschillend over denken. Regelmatig levert dit discussies op tussen de partijen. Doordat wij aandacht besteden aan de invulling van de variabelen van de pensioenberekening, bent u optimaal voorbereid op de scheidingsonderhandelingen.

Ook wanneer u en uw partner in goed overleg uit elkaar gaan, is het van belang een zo juist mogelijke berekening te maken van de waarde van de pensioenrechten. Uw belang staat bij ons voorop!

JA, IK WIL CONTACT MET EEN PENSIOENADVISEUR…