“Ja, en dan ga je scheiden en hoe moet dat dan met je opgebouwde pensioen? Next Level Pensioenadvies uit Den Haag werd ons aanbevolen en

Lees verder >

Pensioen en echtscheiding

Ruim 30% van alle huwelijken eindigt in een echtscheiding. Voor de wet is elke echtscheiding gelijk, maar voor u als ondernemer of DGA is het vaak veel complexer. De scheiding is vaak een bron van slepende procedures. Zo speelt de verevening van pensioenrechten een belangrijke rol. Het beste kunt u dit daarom tijdens uw huwelijk goed regelen.

“Hoe regelt u uw pensioen bij een echtscheiding?”

Het regelen van het pensioen in eigen beheer bij een echtscheiding blijft een vervelende zaak. Er moet veel geregeld worden. Niet leuk, wel noodzakelijk. Met Next Level Pensioenadvies schakelt u een deskundig pensioenadviseur in die úw belangen behartigt en de schade zoveel mogelijk probeert te beperken. We maken de dingen niet moeilijker dan ze al zijn. We zorgen voor passende oplossingen. En we controleren of gemaakte afspraken nagekomen worden.

Door onze ruime ervaring met deze materie worden wij regelmatig door ondernemers en DGA’s, maar ook advocaten en accountants, gevraagd om te adviseren bij de verdeling van pensioen in eigen beheer.

JA, IK WIL CONTACT MET EEN PENSIOENADVISEUR…