Op mijn vraag per e-mail heb ik een snelle en duidelijke inhoudelijke reactie gekregen van de pensioenadviseur. Hier kan ik zeker verder mee! Dhr. Boersma

Lees verder >

Algemeen pensioenverevening

Wanneer u en uw partner gaan scheiden, dan moeten de pensioenen onderling verdeeld worden. Als ondernemer of DGA kan dat onvoordelig voor u uitpakken. Als partner wilt u dat uw belangen goed worden behartigd. Wij adviseren u over de pensioenverevening en behartigen uw pensioenbelangen. Daarbij ligt de focus altijd op het bereiken van een passende oplossing.

U schakelt Next Level Pensioenadvies in:

Vóór de scheiding

Bent u voornemens te gaan scheiden? De pensioenadviseur informeert u over de gevolgen voor uw pensioen (in eigen beheer). Hij begeleidt u tijdens het onderhandelingsproces en probeert de schade voor u en uw bedrijf zoveel mogelijk te beperken.

Tijdens de scheiding

Vaak komt men pas naar ons toe wanneer het echtscheidingsproces al gevorderd is. De eventueel andere betrokken adviseur (vaak de advocaat of accountant) blijkt niet altijd even goed op de hoogte te zijn van de gevolgen voor uw pensioen (in eigen beheer). Wij springen bij en helpen de beste oplossing te vinden.

Ná de scheiding

Bent u er toch niet helemaal gerust op wat er in het scheidingsconvenant gezet is? Worden afspraken niet (of niet juist) uitgevoerd? Ook na de echtscheiding staan wij u bij met raad en daad .

In welk stadium van de (oriëntatie op) echtscheiding u ook zit…..Wij van Next Level Pensioenadvies geven u duidelijk advies en behoeden u voor valkuilen.

JA, IK WIL CONTACT MET EEN PENSIOENADVISEUR…