Ik wil Bas  Kortenbach ontzettend bedanken voor zijn vakkundige hulp bij het omzetten van pensioen in eigenbeheer naar een pensioen voor mijzelf na de scheiding.

Lees verder >

Advocaat

Als advocaat bent u vaak  een onmisbaar element bij een echtscheiding. U begeleidt uw cliënten naar het best mogelijke (financiële) eindresultaat.

In veel gevallen stuurt u aan op een gezamenlijke oplossing om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar als dat niet meer mogelijk is zult u waarschijnlijk een zo goed mogelijk alternatieve oplossing zoeken.

Eén van de onderwerpen waarmee u te maken krijgt is de pensioenverevening.

Pensioenadvies voor advocaten

U kunt ons als deskundig pensioenpartner in de arm nemen. Bij Next Level Pensioenadvies hebben we ruime ervaring met het verevenen van pensioenen; óók voor DGA en ondernemer. In deze complexe materie houden wij oog voor uw rol als advocaat én voor de belangen van uw cliënt(en). Wij zoeken naar passende oplossingen en onderbouwen die op basis van concrete feiten en omstandigheden. Ook zorgen we ervoor dat de juiste polissen afgesloten worden én dat afspraken opgevolgd worden.

Kortom, Next Level Pensioenadvies is uw rechterhand op pensioengebied.

JA, IK WIL MEER WETEN OVER ECHTSCHEIDING EN PENSIOEN…