Op mijn vraag per e-mail heb ik een snelle en duidelijke inhoudelijke reactie gekregen van de pensioenadviseur. Hier kan ik zeker verder mee! Dhr. Boersma

Lees verder >

Waarom Next Level

Als ondernemingsraad haalt u met Next Level Pensioenadvies een pensioen adviseur in huis die úw belangen behartigt, u bijstaat en u de spelregels rondom pensioenen uitlegt. Wij staan voor deskundigheid, duidelijke taal en onafhankelijkheid.

Deskundigheid

Wij hebben ruime ervaring met het adviseren en begeleiden van ondernemingsraden. Vanuit onze financiële en pensioen achtergrond, zijn wij op de hoogte van de laatste pensioenontwikkelingen.

Duidelijke taal

Wij brengen u in duidelijke taal de informatie die u nodig heeft. Zo bent u zo min mogelijk tijd kwijt met het doorspitten van ingewikkelde materie. U kunt uw tijd en aandacht dus volledig richten op uw taken als ondernemingsraad.

Onafhankelijk

Wij hebben geen verbondenheid met banken, verzekeringsmaatschappijen of andere intermediairs. Wij hebben die banden ook nooit gehad. Dat betekent dat wij in principe met iedereen kunnen samenwerken en onafhankelijk advies uitbrengen.

JA, IK WIL CONTACT MET EEN PENSIOENADVISEUR…