Op mijn vraag per e-mail heb ik een snelle en duidelijke inhoudelijke reactie gekregen van de pensioenadviseur. Hier kan ik zeker verder mee! Dhr. Boersma

Lees verder >

Voorlichting en inzicht

Heeft u als ondernemingsraad (te) weinig kennis van pensioenen? Dan wilt u daar ongetwijfeld verandering in brengen. Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor de werknemers in uw organisatie en ú behartigt hun belangen. Dus is het belangrijk dat u goed beslagen ten ijs komt.

Pensioenvraagstukken

Gaat uw werkgever bijvoorbeeld de bestaande pensioenregeling wijzigen? Dan moet u als ondernemingsraad precies weten wat uw rechten en plichten zijn. Gaat uw bedrijf fuseren, dan moet u weten wat de gevolgen zijn voor de pensioenregeling. Het nieuwe Pensioenakkoord; wat moet u daar als ondernemingsraad mee doen? Allemaal pensioenvragen die kunnen spelen en waarover u wellicht voorlichting nodig heeft.

Voorlichting pensioen

Schakel ons in om uw pensioenkennis bij te spijkeren. Wij leggen u de spelregels uit. Bel of mail ons en samen bekijken we hoe wij u als ondernemingsraad van dienst kunnen zijn.

JA, IK WIL CONTACT MET EEN PENSIOENADVISEUR…