Next Level Pensioenadvies is een prettig adviesbureau. De pensioenadviseur is deskundig, maar vooral persoonlijk betrokken. Mijn pensioenadviseur Bas Kortenbach heeft zich écht in onze situatie

Lees verder >

Waarom Next Level

Als tussenpersoon heeft u met Next Level Pensioenadvies uit Den Haag een partner, die specialist is in pensioen en inkomensvoorzieningen. Waar wij kansen of bedreigingen signaleren, zullen wij dat aan u doorspelen. Zo kunt u richting uw klanten direct actie ondernemen. Next Level staat voor deskundigheid, sparren en onafhankelijkheid:

Erkende deskundigheid

Wij hebben jarenlange ervaring met pensioenen en inkomensvoorzieningen. Vanuit onze financiële en pensioenachtergrond, en onze goede contacten met de fiscus, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Én we beschikking over de vergunning WFT pensioenverzekeringen.

Sparringpartner

Wij zijn niet uw concurrent. Wij vullen uw dienstverlening juist aan. En daarmee kunt u de relatie met uw klanten verder versterken. Ook kunt u zelf up-to-date blijven door van onze kennis en ervaring gebruik te maken. Eigenlijk zijn wij dus uw sparringspecialist!

Onafhankelijk

Wij hebben geen verbondenheid met banken, verzekeringsmaatschappijen of andere intermediairs. Wij hebben die banden ook nooit gehad. Dat betekent dat wij in principe met iedereen kunnen samenwerken en onafhankelijk advies uitbrengen.

JA, IK WIL CONTACT MET EEN PENSIOENADVISEUR…