Next Level Pensioenadvies is een prettig adviesbureau. De pensioenadviseur is deskundig, maar vooral persoonlijk betrokken. Mijn pensioenadviseur Bas Kortenbach heeft zich écht in onze situatie

Lees verder >

Tussenpersoon

Als tussenpersoon wilt u uw cliënten ook van dienst zijn met pensioenadvies en bemiddeling bij pensioenverzekeringen. Daar heeft u een vergunning WFT Pensioenverzekeringen voor nodig.

“Heeft u de vergunning WFT pensioenverzekeringen?”

Heeft u zo’n WFT-vergunning niet?

Next Level Pensioenadvies biedt een oplossing: Wij beschikken over de juiste vergunning en expertise en kunnen uw pensioenportefeuille voor u gaan beheren. Op die manier kunt u uw cliënten behouden en een volledig pakket aan diensten blijven aanbieden!

Met ons in uw netwerk wordt uw dienstverlening als tussenpersoon breder en beter. Wij ontzorgen u op het gebied van (collectieve) pensioenverzekeringen en inkomensverzekeringen. Verder zijn we gespecialiseerd in het pensioen (in eigen beheer) voor de DGA.

Voor alle andere verzekeringszaken verwijzen wij uw cliënten altijd naar u, als hun vaste tussenpersoon, terug. Onze afspraken leggen wij contractueel vast, zodat u extra zekerheid heeft.

JA, IK WIL GRAAG MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN…