Next Level Pensioenadvies is een prettig adviesbureau. De pensioenadviseur is deskundig, maar vooral persoonlijk betrokken. Mijn pensioenadviseur Bas Kortenbach heeft zich écht in onze situatie

Lees verder >

Overname pensioen portefeuille

Heeft u geen vergunning WFT Pensioenverzekeringen? Dan mag u uw cliënten geen pensioenadvies aanbieden. U mag ook niet bemiddelen bij pensioenverzekeringen.

Ontzorgen is de oplossing

Wij hebben wel die noodzakelijke WFT-vergunning en bieden u een oplossing: wij kunnen uw bestaande pensioen portefeuille overnemen. Wij houden ons niet bezig met andere zaken dan pensioenen. U kunt uw cliënten van dienst blijven op uw eigen gebied en het pensioen uitbesteden aan een netwerkpartner. Daarmee houdt u grip op uw relaties.

Expert in pensioenen

Next Level Pensioenadvies adviseert over (collectieve) pensioenen en inkomensverzekeringen. Wij zijn expert in pensioen voor ondernemer en DGA). Voor overige verzekeringszaken verwijzen wij uw cliënten altijd naar u terug.

Uw pensioenpartner

Wij zijn niet uw concurrent maar een partner; onze specialistische dienstverlening vult uw dienstpakket juist aan. Afspraken leggen wij contractueel vast, zodat u extra zekerheid heeft. Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

JA, IK WIL MEER WETEN OVER OVERNAME VAN MIJN PORTEFEUILLE…