Next Level Pensioenadvies is een prettig adviesbureau. De pensioenadviseur is deskundig, maar vooral persoonlijk betrokken. Mijn pensioenadviseur Bas Kortenbach heeft zich écht in onze situatie

Lees verder >

Echtscheiding

Een echtscheiding is een ingewikkeld proces en voor de DGA zitten er veel risico’s aan. Bij zulke gelegenheden blijkt vaak dat de pensioenvoorziening op de balans ernstig tekort schiet om aan de verplichtingen te kunnen voldoen. In sommige is meer dan 100% van de pensioenvoorziening nodig om enkel het pensioen van de ex veilig te stellen. De pensioenverevening kan daarmee een groot risico zijn voor de continuïteit van de onderneming.

Bij Next Level Pensioenadvies uit Den Haag hebben wij ruime ervaring met echtscheiding en pensioenverevening. Wij staan u als accountant of belastingadviseur en uw cliënt bij om de schade te beperken en om de best mogelijke oplossing te bereiken.

Wij houden oog voor uw relatie met de cliënt en streven er naar deze te versterken. Wat de situatie ook is, de focus ligt op het realiseren van oplossingen en het bereiken van het einddoel: onafhankelijk van elkaar verder leven.

Naar pensioen en echtscheiding >

JA, IK WIL CONTACT MET EEN BETROKKEN PENSIOENADVISEUR…