Voor mijn pensioen voor mij als ZZP-er heb ik een afspraak met een pensioenadviseur van Next Level Pensioenadvies in Den Haag. Van tevoren wordt gevraagd

Lees verder >

Wijziging pensioenregeling

U heeft een pensioenregeling voor uw werknemers. Door veranderingen in regelgeving of zakelijke omstandigheden wilt u de regeling wijzigen, of budgetteren. Dan heeft u een goede pensioenadviseur nodig, die u laat zien wat de alternatieven zijn. Bij Next Level Pensioenadvies geven wij u duidelijk en overzichtelijk advies, dat stap voor stap gepresenteerd wordt.

Uw belang is het startpunt van ons advies. Uw wensen en mogelijkheden geven het kader. Dat vormt de basis voor het pensioenadvies.

Wat is Next Level?

Bij Next Level Pensioenadvies uit Den Haag beschikken wij over de kennis en ervaring om voor u een nieuwe passende pensioenregeling te zoeken. Uiteraard beschikken wij over de vereiste diploma’s en vergunning WFT pensioenverzekeringen. Wat ons Next Level maakt, is onze persoonlijke betrokkenheid bij uw onderneming. Dat is de sleutel tot een betere pensioenregeling voor uw medewerkers!

JA, IK WIL CONTACT MET EEN PENSIOENADVISEUR…