Op mijn vraag per e-mail heb ik een snelle en duidelijke inhoudelijke reactie gekregen van de pensioenadviseur. Hier kan ik zeker verder mee! Dhr. Boersma

Lees verder >

Pensioen voor werkgever / HR

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers.  Bij Next Level Pensioenadvies helpen wij u met het opzetten en beheren van een pensioenregeling die bij uw bedrijfscultuur past.

“Werkgever, hoe regelt ú pensioen voor uw werknemer?”

Het zelf uitzoeken van pensioenzaken is niet makkelijk en kost veel tijd. Door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en gefaseerde manier van werken kunnen wij u maatwerk bieden. Vanzelfsprekend hebben wij de vereiste diploma’s en de noodzakelijke vergunning WFT pensioenverzekeringen.

JA, IK WIL ADVIES OVER PENSIOEN VOOR MIJN WERKNEMERS…