Referenties

Referentie Mw. Monster

Ik wil Bas  Kortenbach ontzettend bedanken voor zijn vakkundige hulp bij het omzetten van pensioen in eigenbeheer naar een pensioen voor mijzelf na de scheiding. Het was een hele complexe scheiding ivm het pensioen in eigenbeheer en Bas Kortenbach heeft daarin mijn advocaat en mij heel veel duidelijkheid en begeleiding gegeven. Nogmaals dank voor de goede en fijne samenwerking.

Mw. Monster

Referentie H. Dijkstra

Voor mijn pensioen voor mij als ZZP-er heb ik een afspraak met een pensioenadviseur van Next Level Pensioenadvies in Den Haag. Van tevoren wordt gevraagd om gegevens zodat de pensioenadviseur voorbereid is tijdens het gesprek. Ik werd vriendelijk ontvangen en tijdens het gesprek op een duidelijke manier op de hoogte gebracht van de mogelijkheden die er waren, afgestemd op wat ik als ondernemer wil en kan. Ik had nadien een veel duidelijker beeld van de situatie en ervoer dit echt als een onafhankelijk advies. Heel prettig.

H. Dijkstra

Referentie Ellis

Via een kennis ben ik in contact gekomen met Next Level Pensioenadvies in Den Haag. Ik ben ZZP ‘er en wilde graag onafhankelijk advies/check op mijn afgesloten verzekering en pensioenopbouw.  Bas Kortenbach was mijn adviseur tijden dit gehele traject.

Mijn ervaring is als volgt: je weet van te voren hoeveel adviestraject gaat kosten, problematiek wordt integraal aangepakt,  afspraken worden nagekomen, ingewikkelde complexe zaken worden met veel geduld uitgelegd zodat je de materie begrijpt.

Ellis

Referentie Dhr. Boersma

Op mijn vraag per e-mail heb ik een snelle en duidelijke inhoudelijke reactie gekregen van de pensioenadviseur. Hier kan ik zeker verder mee!

Dhr. Boersma

Referentie Margreet Kokshoorn

Next Level Pensioenadvies is een prettig adviesbureau. De pensioenadviseur is deskundig, maar vooral persoonlijk betrokken. Mijn pensioenadviseur Bas Kortenbach heeft zich écht in onze situatie verdiept waardoor zijn adviezen goed bij ons passen. Dat geeft vertrouwen.

Margreet Kokshoorn

Referentie Scheiden

“Ja, en dan ga je scheiden en hoe moet dat dan met je opgebouwde pensioen? Next Level Pensioenadvies uit Den Haag werd ons aanbevolen en heeft ons geholpen met een snel, duidelijk en een op maat gesneden advies! Heel fijn, bedankt!”

Uit privacy overwegingen is de naam van deze cliënt niet weergegeven.

Referentie Dhr. v/d Houwen

Pensioen is geen dagelijkse kost voor mij en dan moet je dus een goede pensioenadviseur hebben. Annemieke is zo’n adviseur: qua kennis up-to-date, verder betrokken en integer.

Omdat het voor mijn medewerkers ook geen eenvoudige kost is hebben Annemieke en ik bedacht dat het goed is dat Annemieke elk jaar een keer met elke medewerker individueel praat en haar/zijn situatie bespreekt. Zodat mijn medewerkers, en ik, weten dat het pensioen goed geregeld is. Dan heb ik op dat vlak in ieder geval geen zorgen.

Dhr. v/d Houwen

Referentie W.J. van de Ven Holding B.V.

In april 2013 is door Next Level Pensioenadvies  een onderzoek uitgevoerd naar mijn pensioen in eigen beheer. 

Ik had echter door de jaren heen mijn twijfels over de juistheid van de pensioenverplichting gekregen had behoefte aan een deskundige analyse.

Mijn pensioenadviseur Bas Kortenbach heeft op een vlotte en adequate wijze gevolg geven aan mijn opdracht die naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Ik heb de samenwerking met Bas Kortenbach en Annemieke Schiphuis van Next Level Pensioenadvies als prettig en zakelijk ervaren en zal hen zeker bij mijn relaties aanbevelen.

Wim van der Ven

Referentie Dhr. van Vuuren

De BV structuur van onze groep wordt momenteel vereenvoudigd, hetgeen ook consequenties heeft voor de verschillende pensioenregelingen binnen de groep. Een complexe materie waarbij we de hulp van Annemieke Schiphuis hebben ingeroepen.

Ze heeft ons daarbij zeer deskundig bijgestaan en ons behoed voor valkuilen die we zelf nooit hadden kunnen voorzien. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Dhr. van Vuuren

Referentie IVV Vermogensopbouw

Ik ken Annemieke als een flexibel en deskundig pensioenadviseur. Mijn ervaringen met de kwaliteiten van haar dienstverlening en de slagvaardigheid waarmee ze woorden omzet in daden geven mij het gevoel dat een opdracht bij haar in goede handen is. Mijn relaties zijn ook erg te spreken over haar afgeleverde werk. Bedankt Annemieke, ik beveel je aan waar ik kan!

William van der Maas