Bent u al met pensioen en krijgt u pensioenuitkeringen vanuit uw eigen BV? Of wellicht gaat u binnenkort met pensioen…

De Belastingdienst is scherp op het eigen beheer pensioen van de DGA. Een kleine misstap kan grote gevolgen voor u hebben. Bij Next Level Pensioenadvies helpen wij u bij de uitvoering van uw pensioen in eigen beheer, ook in de uitkeringsfase.

Pensioen afkopen of omzetten in een oudedagsverplichting?
tot 2020 bestaan extra mogelijkheden om uw pensioen in eigen beheer af te wikkelen. Of dat in uw situatie interessant is, beoordelen wij graag met behulp van onze quickscan. Daarbij werken we de verschillende opties globaal uit en verkennen wij de juridische en praktische bezwaren. Op die manier heeft u de juiste informatie om een onderbouwde keuze te maken.

Onze pensioenadviseurs zorgen dat uw pensioen netjes volgens de regels wordt uitgevoerd. Wij informeren de accountant welke bedragen betaald moeten worden en hoe de stand van de pensioenvoorziening is. Ook verwerken wij de indexatie van het pensioen. Als er overleg met de Belastingdienst nodig is, pakken wij dat voor u op.

Samen met onze netwerkpartners kunnen wij alle zaken rondom uw pensioen BV regelen. Van administratie tot vermogensbeheer, u kunt alles uitbesteden. Dat noemen wij bij Next Level Pensioenadvies ontzorgen!

JA, IK WIL CONTACT MET EEN PENSIOENADVISEUR…